O nas

O NAS

Spletna stran emenjave.si je nastala pod okriljem podjetja Emenjave, poslovno svetovanje, d.o.o. v sodelovanju s partnerji (Aventus, zavarovalniško zastopanje, d.o.o., Tribuna Kapital, zavarovalniško zastopanje, d.o.o., Agencija Kržič, zavarovalniško zastopanje, d.o.o., in Tribuna naložbe, trženje električne energije, d.o.o.) z namenom približevanja najboljših možnosti kar jih trg ponuja na področju zavarovanj, bank, elektrike, mobilnih operaterjev, interneta in televizije ipd….

Smo mlada in ambiciozna ekipa, ki skupaj s partnerji zagotavlja prvovrstno izkušnjo pri iskanju najboljših možnosti omenjenih storitev. Sodelujemo z vsemi pomembnimi domačimi ponudniki, vsaka izkoriščena menjalna možnost, pa je tudi dodatno nagrajena. Poskrbeli smo, da so nagrade v višini vrednosti, ki ne vplivajo na plačilo dohodnine, zato ste lahko tudi s tega vidika, povsem brez skrbi.

Naš poslovni pristop je osredotočen v oblikovanje edinstvenega spletnega koncepta menjav oz. nadgradenj obstoječih produktov, za vsako stranko posebej. Pri tem zagotavljamo izvedbo v dogovorjenem času in z dogovorjenimi pogoji. Delujemo z namenom ustvarjanja, interakcije in mobilnosti.

Inovativni pristopi, nagrade in povečanje prodaje našim poslovnim partnerjem so le eni izmed mnogih dejavnikov, zaradi katerih iz dneva v dan rušimo visoke meje, ki smo si jih z izkušnjami postavili.

VIZIJA

Kot zanesljivi poslovni partnerji, uporabniku prijazni in ekološko osveščeni posredniki, nenehno izboljšujemo poslovne prakse, ponudbe in ostale naše storitve. Za prvi cilj smo si zadali postati najboljši na področju elektronskega sklepanja zavarovanj, elektrike, bančnih storitev, paketov mobilne telefonije ter izbire paketa za internet in televizijo. S stalnim vzdrževanjem dobrih poslovnih odnosev, vlaganjem v razvoj in načine oglaševanja, verjamemo, da lahko dvignemo trenutne standarde na povsem novo raven. Našim uporabnikom tako nudimo nepozabno doživetje spletnih menjav z neverjetnimi nagradami.

POSLANSTVO

S spletnimi menjavami omogočiti našim uporabnikom v danem trenutku najugodnejše možnosti, približati ciljno skupino našim poslovnim partnerjem ter s tem prispevati k njihovemu trenutnemu in dolgoročnemu uspehu, z atraktivnostjo, inovativnostjo in našo odzivnostjo pa omogočiti sožitje naših uporabnikov s poslovnimi partnerji.

Naziv podjetja: Emenjave d.o.o.
Naslov podjetja: Vodnikova cesta 211, 1000 Ljubljana
Elektronska pošta: info@emenjave.si
Telefon: 040 225 269
Delovni čas: 08:00 – 20:00 ure (pon – pet)
Matična številka: 7228716
ID za DDV: SI17563763

Podjetje je registrirano pri Okrož. Sod. v Lj., opr. št. (SRG) 2017/5156.